vegan recept kids

Steeds meer mensen gaan vegan eten, hier komt ook bij kijken dat steeds meer mensen hun kinderen bij hun vegan lifestyle betrekken. Wil jij het vegan eten nou nóg leuker maken voor jezelf, maar vooral ook voor je kinderen? Met deze recepten, gemaakt door Babysits zal dat geen probleem zijn! Neem eens een kijkje naar deze leuke, creatieve recepten waar zowel jij als je kinderen van zullen smullen!

SOEPJE MIAUW! MET LINZEN EN PREI
Dit recept is niet alleen heel lekker, het ziet er ook nog eens fantastisch uit! Deze soep zal jouw kinderen zeker verrassen! Klik hier om het recept te ontdekken.

Granola repen

GRANOLA REPEN

Snacks zijn natuurlijk altijd fantastisch, maar als ze er ook nog eens leuk uitzien en gezond zijn is dat natuurlijk helemaal leuk! Deze granola repen hebben het allemaal. Klik hier om het recept te ontdekken.

vegan recept kids

LIEVEHEERSBEESTJES NESTJES MET HUMMUS EN CHERRYTOMAATJES

Een heerlijk gerechtje wat leuk is als snack, lunch, of misschien zelfs geserveerd kan worden bij de eerder genoemde soep! Deze lieveheersbeestjes zien er niet alleen ontzettend schattig uit, ze zijn ook nog eens heel lekker. Deze scoren waarschijnlijk
hoge punten bij jouw kids! Klik hier om het recept te ontdekken.

Over Babysits
Dit artikel is geschreven door Babysits. Via dit babysitting platform kun je gemakkelijk en snel een betrouwbare babysitter, nanny en onthaalouder in jouw buurt vinden! Wil jij dus nog een goede babysitter zoeken? Neem dan zeker eens een kijkje op Babysits!

Verder lezen