Favorieten van Griet

moederdagpakket Griet

Op zoek naar een origineel cadeau voor Moederdag? Dan stel ik je graag dit verwenpakket voor met mijn favoriete producten. Als moeder van twee opgroeiende tieners heb ik heel wat op mijn verlanglijstje staan, dus hopelijk lezen mijn man en kinderen mee!

Wie mij goed kent, weet dat ik erg kan genieten van een glaasje cava. Mijn tip voor jullie is de biologische cava van Segura Viudas. Deze cava is 100% plantaardig en won een gouden medaille op de Grand International Wine Award in 2020. Zin in wat extra pit? Voeg dan een geutje Martera gember sap toe aan je cava. Dit gember sap is volledig biologisch en samen met wat ijsblokjes geeft dit een verrassende en originele toets aan je drankje.

Hoog op mijn verlanglijstje staan ook de biologische verzorgingsproducten van Natura Siberica. De producten van dit merk zijn gemaakt op basis van hydrolaten van Siberische kruiden en planten. Volledig bio en vegan! Na een lange werkdag ontspan ik graag met het anti-fatigue eye patch effect mask. Dit anti-vermoeidheidsmasker maakt mijn huid heerlijk zacht en is geschikt voor de gevoelige huid. Daarnaast gebruik ik ook de micellaire gezichtsmelk van Natura Siberica voor een goede reiniging van mijn huid. Deze reinigingsmelk is biologisch en geschikt voor de rijpere huid.

Met dit pakketje zou ik alvast in de wolken zijn. Wil jij ook je mama in de watten leggen? Bestel dan op tijd dit verwenpakket.

 

moederdag pakketMartera gember sapSegura Viudas cava brut Gold medaille

 

Tip! Voeg nu een gepersonaliseerde videokaart toe. De ideale manier om je mama te verrassen met een persoonlijke videoboodschap. Snel, persoonlijk en origineel!

videowenskaart

Geniet van jullie Moederdag!

Griet